Београд

Чедомир Јовановић завршио у болници: Мора хитно на операцију

  • Извор: Мондо.рс
  • 22.10.2024. 10:52

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић завршио је у болници и мораће на операцију лумбалних пршљенова кичме због повреде коју вуче још од 2013. године када се повриједио током експедиције на Каракорум и чувени планински врх К2.

Он је подијелио на свом Фејсбук профилу фотографију из болничке постеље.

"Добро јутро. Хвала за свако слово ваше бриге и дивне подршке. Одустаћемо никад, а ни тада", написао је он.

Велика акција СИПА - више ухапшених

Велика акција СИПА - више ухапшених

Он је до сада такозваним конзервативним терапијама рјешавао повремена погоршања и проблеме које је изазивала повреда четвртог и петог пршљена, али се током септембра ситуација искомпликовала у постепено одузимање десне ноге.

Након дијагностике и консултације са нашим највећим стручњацима за неурохирургију договорена је хитна операција кичме како се повреда не би погоршала у парализу десне ноге.

С обзиром на то да су у дијагностици консултовани неурохирурзи са клинике у Минхену који су прије двије године помогли српски љекарима у првој операцији те врсте која је изведена у Србији, Јовановићу је понуђен одлазак на операцију у Минхен, али је он ту могућност изричито одбио јер има апсолутно повјерење у способност српских стручњака који су и до сада, упркос врло озбиљним повредама и компликованим хируршким захватима, изванредно рјешавали све тешке ситуације, пише "Мондо".

Шта је ово: На Марсу снимљен језив призор

Шта је ово: На Марсу снимљен језив призор

Подсјетимо, у марту ове године професор доктор Горан Тулић успјешно је оперисао Чеду и практично му спасио десно кољено, упркос томе што му је још 2016. године на једној од најреномиранијих ортопедских клиника у свијету речено да је једино рјешење уградња протезе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.