Нови Београд

Огласила се дјевојка која је претучена у кафићу: Уморна сам од свега

  • Извор: Телеграф
  • 11.09.2024. 18:18

Мушкарац Л.Ђ. (27) који је претукао дјевојку и њену другарицу у кафићу на Новом Београду је по одлуци суда пуштен на слободу, а како је испричала његова бивша партнерка С.С, иначе жртва са снимка који је шокирао Србију, уложена је жалба на одлуку. Она сада чека позив на саслушање.

"Уложена је жалба на ову одлуку да се он пусти на слободу. Надам се да ће правда овог пута бити задовољена. Уморна сам од свега и није ми добро, само желим да се овај пакао који проживљавам, ова агонија што прије заврше. Чекам да ме позову на саслушање", изјавила је она.

Страшан снимак: Дјевојка претучена испред ресторана - крваву је снимали, умјесто да помогну!

Страшан снимак: Дјевојка претучена испред ресторана - крваву је снимали, умјесто да помогну!

Да подсјетимо, он је све признао у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду и тужилац је за њега тражио притвор. Међутим, одбијен је.

Ватра куља из хаубе: Драма на искључењу са ауто-пута, гори аутомобил

Ватра куља из хаубе: Драма на искључењу са ауто-пута, гори аутомобил

"Дечко је пуштен на слободу. Плашим се за свој живот, моје другарице и цијеле породице. Оно што сте видјели на снимку није ништа. Претрпјела сам језиво злостављање као и сви људи око мене. Није ми јасно како је донијета оваква одлука?! Чули смо да је његов отац платио, потплатио некога да му не би био одређен притвор", изјавила је она.

Окривљени је у потпуности признао извршење кривичних дјела која му се стављају на терет. Признао је да је у ресторану на Новом Београду претукао своју бившу емотивну партнерку С.С. и њену другарицу Ј.Б. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.