Бразил

Изрешетао га, па овјерио - Појавио се снимак убиства фитнес тренера

  • Извор: Агенције
  • 23.10.2024. 10:44

Британски лист Дејли мејл објавио је застрашујући снимак на којем се види тренутак када је фитнес тренер брутално убијен испред своје куће и то само неколико мјесеци након бизарне смрти његове жене.

Драматични снимак приказује Ђованија Карваља (36) како бјежи од осумњиченог, 35-годишњег полицајца који није био на дужности у тренутку напада. Полицајац га је чекао испред куће у граду Петролини у Бразилу.

Карваљо је послије пуцња пао на земљу, а онда се могло видјети како шутира нападача док се очајнички борио за живот. Затим је покушао да зграби пиштољ осумњиченог прије него што га је овај више пута упуцао у предјелу тијела и на крају у потиљак.

Нападач је тада стао изнад Карваља, који је лежао лицем окренутим ка поду, и пуцао му шест пута у потиљак.

Нови начин куповине и плаћања у Лидлу

Нови начин куповине и плаћања у Лидлу

Полицајац, који је припадник војне полиције Пернамбука, ухапшен је у уторак ујутро у стану у близини мјеста гдје се догодила пуцњава.

Свједоци су рекли за Си-Ен-Ен Бразил да је Карваљо био у романтичној вези са супругом полицајца и да је та афера вјероватно довела до оваквог исхода.

- Оптужени је војни полицајац и пошто се ради о уобичајеном и невојном злочину, истрагу о овом случају ће спровести цивилна полиција - наводи се у саопштењу цивилне полиције Пернамбука.

Војна полиција Пернамбука ће такође извршити административни преглед оптуженог официра.

Колико ће коштати литар ракије у Српској

Колико ће коштати литар ракије у Српској

Карваљо је убијен осам мјесеци након што је умрла његова супруга Ејла Пимента (32).

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.