Медисон Сквер Гарден

Меланија понизила Доналда Трампа пред свима

  • Извор: Мондо.рс
  • 28.10.2024. 17:51

Доналд Трамп, републикански кандидат за предсједника САД, протеклог викенд одржао је предизборни скуп на Медисон Сквер Гардену, а велику пажњу окупљених привукла је Меланија Трамп.

Илон Маск, најбогатији човјек свијета, најавио је долазак Меланије Трамп на позорницу, а њено појављивање изазвало је велике овације публике...

Можда зато што је ово прво појављивање Трампове супруге у јавности након дуже времена, а морамо да кажемо да је својим стајлингом украла сву пажњу.

Ухватио жену са рођеним братом - на крају он завршио у затвору

Ухватио жену са рођеним братом - на крају он завршио у затвору

Она је за ову прилику носила црно-бијели мантил са анимал принтом, а косу је стилизовала на свој уобичајени начин - пустила је слободно да пада низ рамена. Меланија је овај политички скуп отворила петоминутним говором, након чега је позвала супруга да јој се придружи и званично отвори ово окупљање.

Доналд се понадао да ће овог пута имати прилику да пољуби своју супругу у јавности, но - то се није десило. Меланија му је окренула образ, а непријатна сцена пољубаца обишла је свијет - и то у форми видео-материјала.

Коментари корисника мрежа само су се редали испод објављеног снимка, а многи су тврдили да је Меланија понизила Доналда.

Човјек нашао паре на путу, па са њима уплатио добитни тикет и кући однио скоро пола милиона

Човјек нашао паре на путу, па са њима уплатио добитни тикет и кући однио скоро пола милиона

"Питам се, колико јој је платио да би дошла?", "Сигурно јој није платио довољно", "Ни његова жена не подржава његову кампању, па мора да плати да би дошла", били су само неки коментари, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера