Тенеси

Након 20 година ријешен мистериозни случај

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2024. 22:34

Креатор садржаја на Јутјубу Џереми Беј Сајдс успио је ријешити случај мистериозног нестанка двоје младих, и то 20 година након што су нестали. 

Познат као ронилац и истражитељ цивилних злочина, Беј Сајдс је Јутјубер настоји помоћи породицама које су изгубиле вољене у неријешеним случајевима. Американац има више од 637.000 претплатника на каналу 'Експлоринг вит Наг', гдје документује своје аматерско истраживање широм САД.

А, трагична прича почиње овако: 3. априла 2000. двоје ученика средње школе по имену Џеремy Бехтел и Ерин Фостер нестали су, а мистерија око њиховог нестанка наставила је прогонити њихов родни град Спарту, у Тенесију, чак двије деценије.

Кадиров тврди: Маск ми је даљински искључио поклоњени Сајбертрак

Кадиров тврди: Маск ми је даљински искључио поклоњени Сајбертрак

Јутјубер је 2021. отишао у Спарту, гдје су тинејџери напустили дом дјевојке у њеном аутомобилу након чега их више никада нису видјели. Јутјубер је био одлучан у намјери да открије случај, те је донио своју опрему за роњење, сонар и друге истраживачке алате, како би претражили ријеку Калфкилер. Сумњао је да су у тој ријеци њих двоје нестали.

Извори су му рекли да су се тинејџери често возили поред ријеке, а он је након скенирања сонаром открио возило, на дубини од око четири метра. Одлучио је заронити у ријеку сљедећег дана, пронашавши аутомобил који је био Понтијак Гранд Ам - исти модел који је Ерин возила тог кобног дана у априлу...

Шокиран, истраживач је ступио у контакт с властима, а шериф округа Вајт Стив Пејџ касније је рекао за Канал 5:

"Шоирани смо. Нисмо вјеровали док нисмо дошли тамо".

Саша Поповић саставио тестамент: Ево коме ће оставити све

Саша Поповић саставио тестамент: Ево коме ће оставити све

Полиција је пронашла посмртне остатке тинејџера у аутомобилу.

Сајдс је објавио видео истраге и снимак полиције како извлаче аутомобил из ријеке. Након што је ријешио случај, казао је:

"Нема ту бирократије. Само покушавамо пронаћи људе који су нестали. Фокусирани смо на пловне путеве јер је то оно што је наша специјалност... Сви имамо исти циљ: наставити тражити и донијети одговоре породицама".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: