Америка

Пијана мајка ухапшена због смрти кћерке: Обје пронађене без свијести у ауту

  • Извор: Агенције
  • 25.09.2024. 16:14

Страшна трагедија 2012. потресла је Хуана Руиза и Сандру Ернандез-Цазарес из САД. Пијани возач убио им је двојицу синова. Обоје су тада искористили своју тугу како би се залагали за строже законе о вожњи под утицајем алкохола.

Међутим, 12 година касније, њихове живот наглавачке је преокренула још једна незамислива трагедија. Страдала им је кћерка, која се родила након губитка браће. Како јавља "Индепендент", изгледа да је за несрећу одговорна њена мајка, која је такође била пијана.

Ернандез-Цазарес и трогодишња кћерка Илy Руиз без свијести су пронађене у закључаном Форду испред њихове куће у Калифорнији, гдје су температуре порасле и до 40 Целзијуса степени. Илy је на лицу мјеста проглашена мртвом.

Украјински Генералштаб: Тешка ситуација

Украјински Генералштаб: Тешка ситуација

Полиција је у аутомобилу пронашла неколико боца алкохола. Ернандез-Цазарес превезена је у болницу гдје су јој измјерили ниво алкохола скоро четири пута већу од законске границе за вожњу. Ухапшена је и оптужена за кривично дјело ненамјерног убиства и злостављања дјетета.

Тужиоци кажу да је Ернандез-Цазарес била "тешко пијана" када је изгубила свијет. Чланови породице почели су је тражити јер нико није покупио другог сина из вртића. Тада су затекли трагичну сцену. Љекари кажу да је дјевојчица умрла од топлотног удара на "екстремним температурама".

Руиз, који се разишао од Илyхине мајке, о трагедији је сазнао док је радио на нафтном пољу.

"Повријеђен сам, сломљен, уништен. Била је моја принцеза", рекао је Руиз.

Погледајте шта пише у Приједлогу закона који предвиђа поврат ПДВ-а за куповину првог стана

Погледајте шта пише у Приједлогу закона који предвиђа поврат ПДВ-а за куповину првог стана

Такође је испричао да се Сандра бори с алкохолизмом и депресијом.

"Очигледно је патила од депресије због смрти наша прва два дјечака. Сасвим сам сигуран да је након рођења моје дјевојчице почела постпорођајна депресија. Дијагноза није била постављена, али симптоми су били присутни", казао је Руиз.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.