"Фајненшел тајмс"

Предизборна анкета: Једна ствар посебно коштала Камалу Харис предности, Трамп води

  • 24.10.2024. 19:20

Доналд Трамп претекао је Камалу Харис као кандидата коме Американци вјерују када је ријеч о економији, будући да демократска кандидаткиња није успјела да увјери бираче да им је сада боље него прије четири године, показала је нова анкета "Фајненшел тајмса".

Посљедња мјесечна анкета ФТ и Пословне школе Рос Универзитета у Мичигену показала је да је 44 одсто регистрованих бирача рекло да више вјерује Трампу у управљању економијом него Харисовој (43 одсто).

Анкета је такође показала да Трамп има веће вођство међу бирачима када је ријеч о томе под ким би финансијски боље живјели. Бившег предсједника изабрало је 45 одсто – што је за пет поена боље у односу на претходни мјесец – у поређењу са 37 одсто за актуелну потпредсједницу.

Кампања се заоштрава: Трамп поручио Харисовој да има ''изопачен ум''

Кампања се заоштрава: Трамп поручио Харисовој да има ''изопачен ум''

Харисова је накратко претекла Трампа у економији након што је овог љета замијенила Џозефа Бајдена на листи демократа, али је та предност избрисана.

Са мање од двије недјеље до избора 5. новембра, анкета је показала да се Харисова суочава са огромним проблемом будући да бирачи врло досљедно рангирају економска питања, попут послова и трошкова живота као најважнија у одлучивању за кога ће гласати.

Како је Владимир Путин надмудрио Трампа и Бајдена

Како је Владимир Путин надмудрио Трампа и Бајдена

На питање да ли им је било боље финансијски под Трамповим или Бајденовим предсједништвом, 51 одсто је одговорило да им је "много" или "донекле" боље под републиканцем. Само 28 одсто је рекло да им је било боље под Бајденом, преноси РТ Балкан.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:00 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:15 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)