02.04.2025
21:27
Pravilno zatvaranje i skladištenje hrane zapravo mogu pomoći u sprečavanju pojave buđi i produžiti njen rok trajanja, a stručnjak za hranu je na jutjub kanalu Fracking Creations podijelio da će ostati svjež i odličnog ukusa čak tri nedjelje - i ono što je najvažnije, ovaj trik ne uključuje zamrzavanje.
"Прије него што ставите хљеб у фрижидер, избушите рупе у кеси како се влага не би задржавала, кондензовала и изазвала бржи раст буђи“, каже стручњак за Експрес.
Једноставно, додаје, користите маказе са обје стране, да направите мале резове око врха, на мјесту гдје се спајају. Тако ће се хљеб полако сушити и трајаће много дуже.
"Ако видите да има кондензације и већих капи воде у кеси, избушите још неколико рупа“, савјетује стручњак на снимку у коме је показао како изгледа његов хљеб послије пуних девет дана.
Najnovije
Najčitanije
Trenutno na programu