Izvor:
Kliks
19.09.2025
10:21
Komentari:
0Kupus salata je jedan od najčešćih priloga na našim trpezama, jednostavna za pripremu i savršeno se slaže uz razna jela.
Иако се припрема на много начина, постоји један мали трик који може значајно побољшати њен укус.
Додавањем јабучног сирћета салата добија благу воћну киселост, која је много пријатнија од обичног алкохолног сирћета.
У комбинацији с малом количином шећера, овај додатак ствара савршен баланс између киселог и слатког, чинећи салату освјежавајућом, а опет благом за непце. Ова комбинација посебно долази до изражаја када се салата сервира уз јела од меса, роштиљ или варива.
Здравље
Барена или димљена сланина, која је боља за здравље?
Припрема је врло једноставна. Ситно нарежите свјежи бијели или црвени купус, посолите га, додајте једну до двије кашике јабучног сирћета и прстохват шећера.
Све добро измијешајте и оставите да одстоји десетак минута прије сервирања. По жељи можете додати и мало маслиновог уља или сјеменки по укусу.
(кликс)
Zanimljivosti
2 h
0Srbija
2 h
0Republika Srpska
2 h
0Scena
2 h
0Najnovije
Najčitanije
12
48
12
46
12
34
12
30
12
27
Trenutno na programu