''Svi zaposleni su dobro''

Oglasili se iz Tropika: Kako će požar uticati na poslovanje

  • Izvor: ATV
  • 19.09.2024. 19:27

Kompanija Tropik Maloprodaja oglasila se nakon požara koji je sinoć oko 21 čas zahvatio njihovo centralno skladište.

“Najvažnije nam je da u požaru niko od zaposlenih nije povrijeđen. Jedan od kolega se nagutao dima, ali mu je ukazana ljekarska pomoć i u dobrom je zdravstvenom stanju. Uzrok požara još nije poznat, a biće nakon izvršenog uviđaja nadležnih organa,” naveli su iz kompanije Tropik.

U saopštenju su još dodali da je požar zahvatio samo jednu od skladišnih hala, dok su proizvodni i prostor centralne kuhinje neoštećeni. 

"Ipak, kako je požar uzrokovao oštećenja na elektro mreži, rad centralne kuhinje privremeno je obustavljen. Radovi na njihovom uklanjanju su u toku, pa očekujemo u što kraćem roku neometan nastavak rada centralne kuhinje punim kapacitetom, sa kompletnom ponudom gotovih jela na koju su naši kupci navikli“, dodaju u saopštenju.

Snabdijevanje maloprodajnih objekata ostalom robom teći će uredno, navode, zahvaljujući dobroj logistici i pravovremenoj reakciji vatrogasne službe.

“Želimo da uputimo zahvalnost vatrogascima na veoma brzoj reakciji, kao i kolegama koje su se u najkraćem roku organizovale za cjelokupnu logističku podršku. Više informacija o uzroku požara i procjeni štete imaćemo nakon izvršenog uviđaja od strane nadležnih organa”, zaključili su.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: