Makedonija

Majka i kćerka pronađene mrtve: Otac i sin prebačeni u bolnicu pa suprug priveden

  • Izvor: Telegraf
  • 08.10.2024. 23:10

Tridesetšestogodišnja žena i njena kćerka pronađene su mrtve u tetovskom selu Slatino, saopštila je policija Tetova (SVR Tetovo), a njen suprug je nakon ukazane ljekarske pomoći u tetovskoj kliničkoj bolnici zadržan u policiji.

"Danas oko 14 časova u SVR Tetovo, T.J. iz Tearca, u svojstvu ljekara, prijavio je da je u selu Slatino bio pozvan na intervenciju od strane M.Z. iz tetovskog sela Slatino, gdje je pronašla svoju kćerku K.Š. (36) i njenu maloljetnu unuku u njihovoj porodičnoj kući bez znakova života, gdje je konstatovana smrt", saopštio je SVR Tetovo, prenosi TV Telma.

Hitna evakuacija miliona zbog čudovišta: Uragan već napravio katastrofu u Americi

Hitna evakuacija miliona zbog čudovišta: Uragan već napravio katastrofu u Americi

Obdukcija treba da utvrdi uzrok smrti, da li se možda radi o nasilnoj smrti, ili, kako se spekuliše u tetovskoj javnosti, o trovanju kao mogućem uzroku.

Policija je odmah obezbijedila mjesto događaja, gdje je ekipa SVR Tetovo u saradnji sa javnim tužiocem izvršila uviđaj, a po nalogu tužioca, tijela preminulih su predata na obdukciju.

Oluja prijeti da izazove novi haos u BiH: Pratite njeno kretanje

Oluja prijeti da izazove novi haos u BiH: Pratite njeno kretanje

"Njen suprug, pedesetogodišnji R.Š., zajedno sa maloljetnim sinom, prebačeni su u Kliničku bolnicu u Tetovu radi ukazivanja ljekarske pomoći, a potom je R.Š. odveden u policijsku stanicu radi daljeg postupanja", saopštili su iz SVR Tetovo, prenosi Telegraf.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: