Kandidat SNSD-a za gradonačelnika

Lazić: Odgovornim i efikasnim radom u Semberiji se može mnogo uraditi

  • Izvor: SRNA
  • 28.09.2024. 21:41

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić izjavio je večeras da odgovoran i efikasan tim, sa budžetom koji grad ima i uz dodatnu podršku republičkih institucija, može u Semberiji uraditi mnogo.

"Građani zaslužuju da novac iz gradskog budžeta bude utrošen planski i odgovorno, da znaju da Gradska uprava misli o njima i njihovim problemima", istakao je Lazić u razgovoru sa mještanima u naseljima Stari Grad, Filip Višnjić i Ledinci.

On je dodao da ga rastužuje što u seoskim mjesnim zajednicama sa po nekoliko stotina stanovnika i onim udaljenim svega nekoliko stotina metara od zgrade Gradske uprave građani imaju iste probleme - makadam, rasvjetu koja ne radi, sijalična mjesta koja mjesecima čekaju zamjenu, komarce, nepokošenu travu i neuređena dječija igrališta.

"Sa budžetom koji Bijeljina ima to bi trebalo da je odavno riješeno", istakao je Lazić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a u Bijeljini Bojan Savić je u razgovoru sa građanima najavio da će kandidati ove stranke raditi kontinuirano, 365 dana i kada nisu izbori.

"Ono na šta smo posebno ponosi jeste da kampanja protiče u mirnom tonu, da nema ružnih riječi i tako ćemo i nastaviti, jer to nije politika nego naša kultura. Nećemo dijeliti ljude jer smo uvjereni da nam podjele nisu potrebne", poručio je Savić.

Odbornički kandidat Željko Grebić ocijenio je da Mikajlo Lazić ne može da izgubi ove izbore, nego to mogu samo građani Bijeljine.

Pratite nas i putem Vibera