Извор:
АТВ
04.02.2025
23:44
Има ли ишта љепше од домаћег хљеба са домаћим пекмезом или другим намирницама?
Међутим, многима се једноставно не да да чекају и по неколико сати да тијесто надође док припремају домаћи хљеб.
И за то постоји рјешење, а рецепт је подијелила са нама једна Бањалучанка.
Како тврди, потребно вам је свега 30-40 минута да би могли да уживате у овом домаћем специјалитету. Можда мало више, ако бисте чекали да се хљеб охлади.
У брашно додате прашак за пециво, со, јаје и јогурт. Све добро промијешате дрвеном кувачом.
Обликујете тијесто и пребаците на папир за печење. Уколико желите, можете да га поспете сусамом, сунцокретовим сјеменкама, или нечим што волите.
Поспете са пар капи уља и ставите у рерну. Намјестите температуру на 180 степени и већ након 20 до 30 минута ваш хљеб је готов.
Пријатно.
Најновије
Најчитаније
17
03
17
02
17
00
16
57
16
56
Тренутно на програму
15:30
Крваво цвијеће С02 ЕП 174 (12+)
серијски програм
16:20
Вјежбајте са Лидијом
лајфстајл
16:30
Вијести
информативни програм вијести
16:50
Центар дана
инфотејнмент
18:20
Тајне музеја
емисија из културе
18:55
Маркетинг
маркетинг
19:00
АТВ вијести
информативни програм вијести