ХЗМО

Стан од 50 квадрата продају за 10.000 КМ

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2024. 06:00

Док су многим грађанима властити квадрати недостижан сан због цијена некретнина које су отишле у небо, Хрватски завод за пензионо осигурање (ХЗМО) продаје оне у свом власништву по цијенама знатно нижој од тржишне па стан код Копривнице можете купити већ за 5.000 евра (мање од 10.000 марака).

Некретнине се продају у Белом Манастиру, Глоговцу недалеко од Копривнице, Карловцу, Окучанима, Суњи и Загребу. Почетне цијене неупоредиво су мање од тржишних па се стан од 52 квадрата у Глоговцу продаје за 5.090 евра, а кућа с помоћним зградама и двориштем укупне површине 386 квадрата у Окучанима за свега 7.850 евра, пише "Мировина.хр".

Угашен цијели разред због насилног ђака: Нови детаљи случаја који је шокирао Хрватску

Угашен цијели разред због насилног ђака: Нови детаљи случаја који је шокирао Хрватску

Три стана величине око 70 квадрата ХЗМО продаје у Белом Манастиру, а цијене се крећу између 19.000 и 23.000 евра. Почетна цијена за гарсоњеру у Карловцу нешто је већа - 34.350 евра, а стан у Суњу од око 35 квадрата продаје се за 15.000 евра.

Најскупље понуђене некретнине у Загребу

Очекивано, најскупље некретнине у понуди ХЗМО-а су станови у главном граду. За 40 квадрата у Улици Виле Велебита заинтересовани ће купци требати дати минимално 75.350 евра. Слична квадратура стана у Улици Мирка Дејановића кошта 81.350 евра, а станчић од 32 квадрата у Загребу продаје се за 61.350 евра.

Некретнине се продају у затеченом стању виђено – купљено.

Потресно свједочење доктора након експлозије пејџера: Толико очију нисам извадио у животу

Потресно свједочење доктора након експлозије пејџера: Толико очију нисам извадио у животу

"Продавач не одговара за правне и материјалне недостатке некретнине. Понуђачи су дужни уплатити јамчевину у висини 10 одсто почетне цијене у корист Државног прорачуна. Изабраном понуђачу уплаћена капара урачунава се у цијену, а осталим понуђачима ХЗМО ће вратити капару у року од 30 дана од дана доношења одлуке о одабиру најповољније понуде", објаснили су из ХЗМО.

За све који ће се одлучити за куповину ових некретнина, времена имају до 11. октобра ове године када је и крајњи рок за предају понуда.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.