На путу од суда до затвора

Затвореник у Скопљу побјегао полицајцима

  • Извор: Б92
  • 24.10.2024. 21:41

Затвореник је данас у Скопљу успио да побјегне!

Осуђеник из затвора "Скопље" у насељу Шутка побегао је док су га из суда враћали у затвор. То се догодило данас поподне након што су га полицајци, који су га чували, извели из комбија и пришли црној затворској капији, сазнаје "Скопље1". Према незваничним сазнањима, осуђени се кретао испред тројице полицајаца који су га чували, али је успео да им побегне.

"Информација о бјекству је тачна. Предузимају се све мјере и активности да се случај расвијетли. Лице је побјегло у пратњи из суда ка полуотвореном дијелу затвора", каже за „Скопље1“ директор затвора Бобан Утковски.

Ријеч је о осуђенику који се налази на издржавању казне затвора од пет година, али се против њега воде поступци за још пет кривичних дјела.

Враћајући се из суда, ишао је испред полицајаца, али је у дјелићу секунде скренуо десно и кренуо да бјежи према затворској огради. Сва тројица полицајаца која су га чувала кренула су у потјеру, али нису успјели да га стигну. Један од полицајаца је пуцао у ваздух да га уплаши, али осуђеник се није поколебао.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм