Нови Београд

Подстанару наплаћује коришћење веш-машине: ''У перионици ми оперу три пута више''

  • Извор: Телеграф
  • 21.09.2024. 07:05

Да нисмо баш све чули о подстанарском животу, говори и искуство једног младића који изнајмљује стан на Новом Београду. Наиме, одговарајући на питање "какав је живот подстанара с обзиром на цијене кирије и минималне плате", подијелио је са другим корисницима да му власница стана у ком изнајмљује собу свако прање веша наплаћује 600 динара (око 10 КМ)!

Истиче да изнајмљује собу на периферији Новог Београда и да му је кирија повећана са 150 на 170 евра, а струја са 1.500 на 1.800 динара (са 25 КМ на 30 КМ). А онда је услиједио занимљив детаљ.

"Ако код ње оперем веш, наплати ми коришћење машине 600 динара (око 10 КМ)“, тврди мушкарац.

Такође, каже да нема могућност употребе кухиње и његова соба не посједује климу. Практично, 170 евра плаћа кревет и употребу тоалета.

"Веш сад перем у перионици јер ми тамо оперу три пута већу количину веша за 800 динара (око 13 КМ)“, појашњава мушкарац.

Још једно непријатно искуство имао је са власницом прошле године, када је, како прича, од њега захтијевала да јој плати кирију за шест мјесеци унапријед.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.