Izvor:
Faktor.ba
16.06.2025
17:26
Ako ostavite hljeb na kuhinjskom pultu, u fioci ili kutiji za hljeb, a ipak ga držite u plastičnoj kesi, to uopšte nije dobra ideja.
Хљеб у кеси ће се осушити, док у кутији постоји могућност развоја буђи.
Најбоље рјешење, колико год глупо звучало, јесте да хљеб ставите у замрзивач.
На овај начин ћете увијек имати свјеж хлеб, а можете га одмрзнути на два начина.
Прво, ако вам је потребан одмах, извадите замрзнути хљеб, умотајте га у алуминијумску фолију и загријте у рерни.
Друга опција је да, ако желите свјеж хљеб за јутро, извадите га прије спавања и ставите на чисту кухињску крпу да се одмрзне преко ноћи. Ујутру ће имати укус као да сте га управо купили у пекари.
Najnovije
Najčitanije
21
39
21
29
21
28
21
23
21
20
Trenutno na programu