Izvor:
Agencije
08.11.2024
15:10
Komentari:
0Uvijek je korisno znati određene kuhinjske trikove koji će nam pomoći u kuvanju. Evo jednog trika za laku pripremu pirinča.
Наиме, приликом кувања често постаје љепљив и превише мек, због чега не може да задржи текстуру.
За савршено припремљен пиринач, однос воде и пиринча треба да буде три према један, што подразумијева да на једну шољу пиринча треба да сипате три шоље воде.
Такође, веома ефикасан трик подијелила је и Јелена Коцмановић, познатија на Инстаграму под именом Наш дан сваки дан, која је с годинама стекла велико кулинарско искуство.
Она је открила који састојак је неопходан како би пиринач био савршено скуван, које год јело да правите.
– Уколико приликом кувања пиринча додате неколико капи лимуновог сока, пиринач се неће лијепити и биће растресит – каже она.
Стога, ако вам пиринач до сада никако није успијевао или ако сте почетник у кувању, следећи пут искористите овај трик и будите сигурни да ће добро испасти.
Najnovije
Najčitanije
21
57
21
34
21
25
21
20
21
17
Trenutno na programu