05.02.2019
07:36
Komentari:
0Podrzumijeva se da svaka domaćica želi da zablista u kuhinji.
Ipak, jelo često ne ispadne onako kako smo željeli. Da bi bilo što ukusnije, primijenite neki od kulinarskih trikova profesionalaca.
- Kuvari sole svaku namirnicu pojedinačno u svakoj fazi kuvanja. Ovo pogotovo važi za šnicle. Posolite ih više nego što ste prvobitno mislili.
- Nikad ne stavljajte vrelu hranu u frižider. Neka se prvo ohladi na sobnoj temperaturi.
- Braon pirinač potopite preko noći kako biste ga sutradan lakše skuvali, jer je njemu potrebno mnogo vremena da se skuva.
- Kako bi karfiol zadržao bijelu boju, u vodu u kojoj ga kuvate dodajte malo mlijeka.
- Pola kašičice soli koju dodate u tijesto poboljšaće mu ukus.
- Da biste spriječili da rižoto postane gnjecav, pokrijte ga krpom čim skinete šerpu sa vatre, jer će ona upiti višak vlažnosti.
Najnovije
Najčitanije
12
24
12
22
12
21
12
19
12
13
Trenutno na programu