Predsjednik GrO SDS Banjaluka

Grbić: Stanivuković je prevarant

  • Izvor: ATV
  • 03.10.2024. 19:06

Neiskren, prevarant... tako aktuelnog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića opisuje zamjenik predsjednika Gradskog odbora SDS u Banjaluci, Slavko Grbić.

I ne bez razloga. Stanivuković je, kaže Grbić, slagao banjalučki SDS koji ga je podržao na izborima prije četiri godine. Ništa od onoga što su dogovorili, gradonačelnik nije ispoštovao kada je sjeo u fotelju, iako se SDS u Banjaluci čak odrekao kandidature u korist Stanivukovića.  Sve je  počelo još u izbornoj noći prije 4 godine.

 - Draško poziva svoje posmatrače da dođu u što većem broju, da napuste biračka mjesta i da dođu na proslavu na Trgu Krajine. U tom momentu dešavaju se neobične stvari da na mnogim biračkim mjestima SDS rapidno gubi glasove i u budućem pregledu vidimo da smo na nekim mjestima jako neobično izgubili glasove - kaže Slavko Grbić, zamjenik predsjednik GrO SDS Banjaluka.

A dogovor je prije tadašnjih izbora ozvaničen i sporazumom koji su potpisale obe strane. Niti jedno slovo iz tog dokumenta Stanivuković, kažu u SDS, nije ispoštovao. Gradonačelnikovu samovolju i ljubav samo prema sebi su, kaže Grbić, prepoznali i njegovi najbliži saradnici.

- Prvi su ga napuštali njegovi najbliži - Trivićeva, Vukanović, Medo, a na koncu i SDS. Mi smo jako ogorčeni na njegovo ponašanje gdje nije ispoštovao nijedno slovo potpisanog sporazuma - dodao je Grbić.

Banjalučki SDS spao je nakon izbora prije četiri godine, na samo jednog odbornika u skupštini grada. A onda je Aleksandar Petković napustio redove stranke.

U SDS-u kažu da su, zarad podrške Stanivukoviću, svjesno žrtvovali odbornička mjesta. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    'Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    'Stranačka hronika

  • 21:40 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)