Odluka Kolegijuma

Sjednica banjalučke Skupštine 17. jula, pred odbornicima tri tačke

  • Izvor: SRNA
  • 10.07.2024. 15:36

Redovna sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana u srijedu, 17. jula, a na dnevnom redu su tri tačke, odlučio je danas skupštinski Kolegijum.

Pred odbornicima će se, pored zapisnika, naći Prijedlog rješenja o imenovanju vršioca dužnosti članova Odbora za žalbe zaposlenih u Gradskoj upravi i Prijedlog rješenja o imenovanju zamjenskog člana Gradske izborne komisije.

Predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković predložio je da sjednica bude održana 17. jula, ali se sa tim nije saglasio gradonačelnik Draško Stanivuković navodeći da bi ta sjednica imala samo pet tačaka.

Pećanac: Subvencije su dobre, ali nam treba više vrtića

Pećanac: Subvencije su dobre, ali nam treba više vrtića

Stanivuković je rekao da 17. jula može biti održana jedna manje značajna sjednica Skupštine, a da se još jedna važnije održi kasnije kada stigne materijal koji se tiče plana parcelacije Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Prema njegovim riječima, plan parcelacije neće dobiti prije 20. jula.

Nakon rasprave odlučeno je da sjednica bude održana 17. jula sa početkom u 9.00 časova, s tim da će biti zakazana još jedna do kraja jula.

''Nije prihvatljiv zahtjev Kluba Bošnjaka o imenovanju Dragane Čavke''

''Nije prihvatljiv zahtjev Kluba Bošnjaka o imenovanju Dragane Čavke''

Odbornik Kluba "Banjaluka zove" Saša Lazić rekao je na sjednici kolegijuma da je za to da bude što više tačaka dnevnog reda i što više sjednica.

Ninković je prisutne informisao i da odbornik Željko Amidžić istupa iz Ujedinjene Srpske u Skupštini grada i da će do kraja mandata djelovati kao samostalni odbornik.

Pratite nas i putem Vibera