Gradonačelnik Bijeljine

Petrović se obrušio na predsjednika Srbije

  • Izvor: ATV
  • 23.09.2024. 19:13

Nećete kopati, dobro poznata parola opozicije u Srbiji koju koriste protiv Vučića koristio je Ljubiša Petrović.

Najavljen kao „specijalni gost“ na skupu protiv rudarenja litijuma u Loparama, u pokušaju da skupi jeftine politike poene, kojima želi da se dokopa novog mandat gradonačelnik Bijeljine, obrušio se na Vučićevu ideju da se eksploatacijom rudnih bogatstava poboljša životni standard građana.

- Ajde navedite mi u svijetu, jedno bogato rudarsko mjesto. Možemo da se odupremo pritiscima, zajedničkim snaga, uspjećemo - kaže Petrović.

Na skupu je predstavljen kao "iskreni" borac protiv litijuma, pa čak i "specijalni gost".

Iz hvalospjeva organizatora o Petroviću, može se zaključiti da je predsjednika Srbije izjednačio sa raznim okupatorima koji su uništavali srpski narod.

I dok se u regionu i svijetu, vlade utrkuju ko će doći do "minerala budućnosti", Petrović se ponosi da je prvi koji je rekao NЕ litijumu.

Redovan je na svim okupljanjima i tribinama protiv litijuma, nerijetko ponosno ističući da brani ne samo Semberiju, Majevicu nego i region u šta je uključena i Srbija. Nije jasno kakvo znanje ima Petrović o rudama, ali jasno je da se stavio na stranu onih koji nisu za razvoj i napredak.

Pratite nas i putem Vibera