Akcija Stočar

Banjalučani uhapšeni zbog krađe teleta i jagnjadi

  • Izvor: ATV
  • 15.06.2024. 09:38

Banjalučani R.K. i R.M. uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili više krađa.

Oni su uhapšeni u akciji "Stočar", koju je PU Banjaluka sprovela u saradnji sa Policijskim upravama Prijedor i Mrkonjić Grad.

"Navedena lica sumnjiče se da su u periodu od 20.05. do 13.06.2024. godine na području Banjaluke, Prijedora i Mrkonjić Grada počinila više krivičnih djela 'Krađa', te da su oštećenim licima pričinila materijalnu štetu od oko 5.000 KM", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prvi snimak nakon ubistva u supermarketu

Prvi snimak nakon ubistva u supermarketu

Dodaju da je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari koje koristi lice R.K, kojom prilikom je pronađena i oduzeta sitna stoka (tele i jagnjad), građevinska mašina, građa i cement, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

"U toku je kriminalistička obrada navedenih lica, a sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica R.K. i R.M. biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)