Pokušaj ubistva

Bijeljinac nožem pokušao ubiti pjevačicu u kafiću, spriječili ga gosti!

Mile Jovanović (54) iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti pjevačicu u Bijeljini, koju je šakom udario u glavu, da bi potom nožem nasrnuo na nju, ali su dalji napad spriječili drugi gosti.

U PU Bijeljina navode da se napad dogodio preksinoć oko 22.10 časova u kafiću u Bijeljini. 

”Osumnjičeni je u ugostiteljskom objektu u Bijeljini uz upotrebu fizičke snage ženskoj osobi nanio tjelesne povrede, nakon čega je istu pokušao napasti uz upotrebu hladnog oružja u čemu je sprječen od strane drugih lica”, saopštila je PU Bijeljina.

U policiji navode da je osumnjičeni sproveden u Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pokušaj ubistva. Nakon saslušanja tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor.

”Tužilaštvo je Okružnom sudu u Bijeljini uputilo prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog M.J., zbog osnovane sumnje da je 6. okotbra oko 22.15 časova u Bijeljini počinio krivično djelo pokušaj ubistva i ugrožavanje sigurnosti”, navode u OJT Bijeljina.

Dodaju da je pritvor predložen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni uticati na svjedoke i ometati postupak, opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, kao i uznemirenja javnosti.


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.