Hapšenje

Dobojlija sjekirom nasrnuo na policajce

  • Izvor: ATV
  • 02.09.2024. 10:56

Dobojlija S.P. uhapšen je zbog sumnje da je sjekirom nasrnuo na policajce, a jednog od njih je čak posjekao oštricom i nanio mu lakše povrede.

Kako nezvanično saznajemo S.P. je sjekirom zamahnuo prema glavi jednog policajca, koji je uspio da izbjegne udarac, ali ga je osumnjičeni posjekao prilikom hapšenja. Nakon hapšenja je utvrđeno da je S.P. bio pod dejstvom alkohola, a bio je pozitivan i na drogu ”amfetamin”.

U PU Doboj navode da se napad dogodio 30. avgusta u okolini Doboja, a S.P. je osumnjičen za da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

”Za S.P. postoji osnov sumnje da je podesnim predmetom – sjekirom napao na policijske službenike prilikom postupanja po prijavi, prilikom čega je jedan policijski službenik zadobio lake tjelesne povrede”, saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da je alkotestiranjem kod osumnjičenog utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,32 g/kg.

”Izvršeno je i testiranje navedenog lica na prisustvo droga u organizmu te je utvrđeno ja da je pozitivan na ”amfetamin". Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju”, navode u policiji.


Pratite nas i putem Vibera