Sin je harmonikaša

Еvo ko je Adis Cigura koji je pretukao pjevačicu Aldinu Bajić

  • Izvor: Avaz
  • 13.10.2024. 14:12

Vijest o premlaćivanju pjevačice Aldine Bajić nikoga nije ostavila ravnodušnim, a u javnosti se ne stišava bura oko ove priče.

Naime, nju je, kao što smo ranije pisali, pretukao njen suprug Adis Cigura, koji je takođe muzičar iz BiH.

Nezvanično, prema pisanjima pojedinih medija, on je snimak na kom se vidi da je divljački prebija, ostavljao u komentarima na Fejsbuk i hvalio se time, pa samim tim taj sramni čin ima još dublju tragediju.

Samohrana majka, liječila se od karcinoma: Ovo je pjevačica koju je pretukao muž

Samohrana majka, liječila se od karcinoma: Ovo je pjevačica koju je pretukao muž

Na Fejsbuk stranici Muzičari i pjevači u BiH, navodno, ostavio svoju biografiju, a vrijedi napomenuti i da je njegova žena, koju je prebio, u intervjuima često pričala da su upravo on i njen sin njena najveća podrška.

- Rođen 19.02.1983. godine, u Sarajevu. Iz porodice sam muzičara. Otac Zehrid Cigura se tada profesionalno bavio muzikom, tako je i mene 1997. godine počeo učiti prve korake u muzici. 1998. godine sam upisao Srednju muzičku školu u Sarajevu gd‌je završavam, 2002. godine u tom periodu školovanja svirao sam po tada poznatim lokalima i sa poznatim pjevačima gd‌je 2007. upoznajem srećom ili nesrećom, sam ne znam, Šerifa Konjevića gd‌je provodim 10 godina sa njim po svim mogućim koncertima po cijelom svijetu. Od 2017. sviram i radim sa mlađim pjevačima i naravno uživam bez stresa... - stoji u Adisovoj biografiji, a kako se vidi na fotografijama po društvenim mrežama, on je svirao klavijature.

Pojavio se jeziv snimak premlaćivanja pjevačice Aldine Bajić

Pojavio se jeziv snimak premlaćivanja pjevačice Aldine Bajić

Njegov otac koji ga je i uveo u muzički svijet je harmonikaš.

Pojavio se i u Aldininom spotu za pjesmu "Neka" iz 2023. godine.


Podsjetimo, kako je za portal "Avaza" rekao portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Samir Valentić, Adis Cigura je uhapšen.

Adis Cigura se trenutno nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Zenica, a zbog osnova sumnje da je počinio krivično d‌jelo "Nasilje u porodici".

Pratite nas i putem Vibera