Niš

Ovo su supružnici koji su se navodno ugušili plinom

  • Izvor: Blic
  • 01.12.2023. 12:42

Tijela supružnika I.N. (41) i B.N. (38) pronađena su u stanu u kojem su živjeli u Nišu, a kako se sumnja, oni su se otrovali plinom, jer se u prostoriji u kojoj su nađena njihova tijela osjećao miris plina.

Kako Blic saznaje oni su bili veoma aktivni na društvenoj mreži TikTok, a na kojoj se njihovi pratioci opraštaju potresnim porukama.

Oni dijele njihove objave uz potresne riječi i pjesme.

– Neka im je laka zemlja, neka ih anđeli čuvaju. Stvarno su bili dobri ljudi, bar su zajedno otišli – piše na jednoj od objava.

Prema nezvaničnim saznanjima, njihova tijela je pronašao rođak kada je 27. novembra oko 13.15 osoba došao u stan u kojem su živjeli jer se, navodno, nisu javljali na telefon.

Pronađena tijela supružnika u stanu

Pronađena tijela supružnika u stanu

U niškoj policiji je kratko potvrđeno samo da su tijela dvije osobe – muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, nađeni u stambenom objektu u kojem su živjeli.

– Obaviješteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Policija je preduzela sve mjere i radnje iz njene nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Nišu.

Preminuli u snu od gušenja

Činjenica da se u prostoriji osjećao plin snažno nameće sumnju da su supružnici nastradali u snu usljed gušenja plinom, ali će tačan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije.

Pratite nas i putem Vibera