Sremska Mitrovica

Pijani vozač pokosio četvoro, pa pobjegao: Djevojčica letjela nekoliko metara

  • Izvor: Mondo.rs
  • 23.09.2024. 07:56

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Radenkoviću kod Sremske Mitrovice povrijeđene su četiri osobe, od kojih dvoje djece, kada ih je "golfom" pokosio pijani vozač D. J. (25) iz ovog mjesta. On je pobjegao sa lica mjesta, ali ga je kilometar dalje sustigao jedan vozač koji je naišao u trenutku nesreće.

"Vratio je vozača koji je izazvao nezgodu na lice mjesta i pozvao policiju koja je ubrzo stigla. Bio je to Vladan Gluvaković, načelnik policijske stanice u Bogatiću, koga poznajem i vidio sam ga na mjestu nesreće gdje sam došao kada sam čuo da se dogodilo", rekao je mještanin S. D.

Nesreća se dogodila kada je D. J. izgubio kontrolu i sa kolovoza skrenuo na betonski plato ispred seoske prodavnice. Najprije je pokosio biciklistu koji je u korpici vozio dvogodišnje dijete, a potom i dva pješaka, jednu ženu i njenu maloljetnu kćerku.

Očevidac opisao detalje stravične nesreće u kojoj je poginulo tri djece: Auto je bio spljošten

Očevidac opisao detalje stravične nesreće u kojoj je poginulo tri djece: Auto je bio spljošten

"Djevojčica koju je otac vozio na biciklu je od udarca ispala iz korpice i letjela nekoliko metara. Pala je na sred puta gdje je ležala bez svijesti. Ostali povrijeđeni su na betonu ispred prodavnice zapomagali. Jedan mještanin ih je sve pokupio u auto i odvezao u bolnicu, a nakon toga je stigla i ekipa hitne pomoći", ispričao je očevidac nesreće.

Vozio sa 2,07 promila alkohola, srećom niko nije poginuo. Na sreću, niko od povrijeđenih nije životno ugrožen. Kako se nezvanično saznaje, D. J. je upravljao automobilom sa 2,07 promila alkohola u krvi.

Danas je crno slovo: Slave se Božje mučenice, vjeruje se da jedno treba izbjegavati

Danas je crno slovo: Slave se Božje mučenice, vjeruje se da jedno treba izbjegavati

On je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Sremskoj Mitrovici.

(Blic)

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.