Zločin

Poznat identitet ubijenog u Sarajevu!

Državljanin Švedske H.O. ubijen je u pucnjavi u naselju Bulevar u Sarajevu, dok je ranjen Е.M. koji je takođe ima švedski pasoš, saznaje ATV.

Prema riječima svjedoka na njih su, ispred marketa, pucali maskirani napadači koji su navodno pobjegli na biciklima i za njima se intezivno traga.

Mersiha Novalić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo, potvrdila je da se pucnjava dogodila oko 16.30 časova u naselju Bulevar u opštini Ilidža.

"Došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznatog lica. Jedan muškarac je usljed povreda preminuo. Smrt je konstatovao ljekar ZHMP. Drugi muškarac je povrijeđen i prebačen na Klinički centar Univerziteta Sarajevo. Stepen povreda će biti utvrđen", saopštila je Novalić.

Otkrivaju se detalji ubistva u Sarajevu: Auto čekao ubicu

Otkrivaju se detalji ubistva u Sarajevu: Auto čekao ubicu

Ona kaže da su policijski službenici na terenu, te da će više informacija biti poznato u narednom periodu. Nije mogla ni da potvrdi tvrdnje svjedoka da se radilo o dvojici napadača.

Očevici su naveli da je ispaljeno više hitaca, te da se u vrijeme pucnjave u marketu zateklo više osoba. Dodaju da je pravo čudo da još neko nije stradao, budući da su rupe od metaka vidljive na staklima obližnjih objekata.

Oprečne informacije o ubistvu u Sarajevu: Sa bicikla osuli rafal?

Oprečne informacije o ubistvu u Sarajevu: Sa bicikla osuli rafal?

Market ispred kojeg se zločin dogodio opremljen je nadzornim kamerama, što bi moglo biti od velikog značaja za dalju istragu.


Pratite nas i putem Vibera