FMP - Cedevita

Ljekari se borili za život košarkašu u Železniku: Jeziva povreda u ABA ligi

  • Izvor: Mondo.rs
  • 23.09.2024. 08:26

Slovenački košarkaš Žiga Daneu iz Cedevita Olimpije doživio je jezivu povredu na meču 1. kola ABA lige protiv FMP-a. Na dvadesetak sekundi do kraja utakmice u Železniku, Daneu je pao na vrat i iste sekunde je postalo jasno da je situacija krajnje ozbiljna. Odmah je Zvezdan Mitrović utrčao u teren i tražio od ljekara da uđu na teren i da mu ukažu pomoć.

Uslijedio je muk u dvorani, zabrinuti pogledi košarkaša Cedevita Olimpije, čak i suze jedne navijačice na tribinama, a nakon nekoliko minuta pauze stigle su bolje vijesti. Žiga Daneu je stavljen na nosila i u svjesnom stanju je iznijet iz hale u Železniku i odmah je sigurno upućen u bolnicu. Nadamo se da će sa njim na kraju biti sve u redu, pošto je večeras zabrinuo sve ljubitelje košarke.


Upozorenje, snimak je uznemirujućeg sadržaja i nije za one sa osjetljivim stomakom:

Na kraju, Daneu je uz aplauze ispraćen iz dvorane, a nadamo se da ćemo već koliko sutra čuti pozitivne vijesti o njemu uz nadu da ga teška povreda neće ostaviti predugo van terena.

BiH uvezla voća i povrća za 280 miliona KM

BiH uvezla voća i povrća za 280 miliona KM

FMP je dobio Cedevitu Olimpiju 75:62, a najbolji pojedinac "pantera" bio je Danilo Tasić sa 23 poena. Uz njega, Stojanović je dao 18, a dvocifreni su bili još Novak i Rebec. Što se tiče Cedevite, najefikasniji igrač kod njih bio je Robinson sa 18, a Blažič je dao 10. Daneu je inače igrao tri minuta i bio je bez učinka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.