Srpski košarkaš

Nikola Jokić se pojavio s novim imidžom u NBA

  • Izvor: Mondo.rs
  • 27.09.2024. 07:52

Srpski košarkaš Nikola Jokić vratio se u Sjedinjene Američke Države nakon burnog ljeta sa reprezentacijom Srbije tokom kog je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Tokom turnira u Parizu, Jokić je imao novi imidž, predstavio je svijetu "bradicu" koja je postajala sve gušća i gušća kako je takmičenje odmicalo i na kraju je odlučio da je zadrži...

Oni koji nisu pratili Olimpijske igre, a nažalost ih je mnogo u SAD, mogli su da vide da se Nikola Jokić pred početak nove sezone u Denveru pojavio sa još većom bradom. Odmah je to privuklo pažnju svih prisutnih na konferenciji za medije i bilo je samo pitanje trenutka kada će se neko od novinara usuditi Jokića da pita za novi imidž. Ispostavilo se da je bio spreman da priča o tome jer je i njemu jasno koliko je svima neobično kada ga vide sa bradom.

"Nikola, jedna stvar koja se promijenila je da imaš jaku bradu. Ili bradicu. Planiraš li da je zadržiš i sviđa li ti se taj više zastrašujući izgled?", glasilo je novinarsko pitanje na koje se Jokić nasmejao: "Treba mi još komplimenata! Više komplimenata... Brada je tu da uplašim protivnike, a mislim da će uskoro nestati".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: