Zajednička sjednica Vlada Srpske i Srbije

Knežević: ''Hvala'' sponzorima i kosponzorima rezolucije o Srebrenici, jer su nas ujedinili

  • 08.06.2024. 12:38

Najprije želim zahvalim sponzorima i kosponzorima rezolucije o Srebrenici, jer su nas ujedinili u ovom zlokobnom vremenu, rekao je na zajedničkoj sjednici vlada Srpske i Srbije predsjednik DNP-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević.

- Nakon referenduma u Crnoj Gori mi se suočavamo sa nestankom, protjerivali su nam iz udžbenika srpske vladike i pisce, priznavali tzv. Kosovo, zaboravljajući da smo nekad zajedno izvojevali pobjede. Htjeli su da nas natjeraju da je sramota da se izjasnite kao Srbin, a Vladi Crne Gore ne možete dobiti ni mjesto ložača kotlova - naveo je Knežević.

Istakao je da se ponosi  činjenicom što je Srbin iz Crne Gore i Zete.

Dodao je da je ponosan što je na referendumu glasao za državnu zajednicu sa Srbijom.

- Naše bitke tek počinju. Što se tiče popisa stanovništva stiče se utisak da je rađen u Kini i Indiji. Želim da podrđite našu inicijativu o potpisivanju sporazuma sa Srbijom o dvojnom državljanstvu. Nek oni sponzori i kosponzori nastavljaju da ih donose, mi emo se još snažnije i još jače skupljati. Hvla Vučiću što smo dio ovog nacionalnog trojstva, uz poruku živjela Srbija, živjela Srpska, neka je vječna Srbija - rekao je Knežević.

Pratite nas i putem Vibera