London

Oteo djevojčicu (9) ispred tržnog centra: Odveo je u stan, pa u park, a onda i u Hitnu pomoć

  • Izvor: Telegraf
  • 23.10.2024. 07:06

Robert Prusak (57) prišao je i oteo devetogodišnju djevojčicu 22. aprila u centru Londona, nakon čega ju je drogirao i seksualno napastvovao, rečeno je na početku suđenja.

Malena, koja je sa porodicom doputovala iz Francuske u London, se na kratko odvojila i izgubila od roditelja prilikom posjete jednoj robnoj kući.

Robert je tu situaciju iskoristio i prišao djevojčici kojoj je ponudio svoju pomoć, a onda su uslijedili sati koji su bili najgora noćna mora svakog roditelja.

"Optuženi je iskoristio situaciju u kojoj se devetogodišnja djevojčica odvojila od svoje porodice. Prevario ju je i odveo u svoj stan", rekla je advokatica Neka Akudolu.

Pretučen vozač audija u Beogradu, muškarac napadao i prolaznike

Pretučen vozač audija u Beogradu, muškarac napadao i prolaznike

Ona je rekla da je djevojčica ispričala policiji da joj je osumnjičeni muškarac postavljao mnoga pitanja, uključujući i da li ima broj roditelja.

Zatim ju je odveo u svoj stan da gleda televiziju i ponudio joj piće koje je opisala kao "gorko".

"Ponudio joj je još jedno piće koje je ona odbila, ali joj je rekao da treba da pije jer je u stanu 'vlažno'. Onda ju je odveo u park gdje je vidjela ljude kako trče, a zatim su prošetali do ugla u parku gdje je zavukao ruku ispod njene dukserice, a ruka mu je pala na njene grudi i stomak", dodaje advokatica, piše Metro.

Djevojčica je tražila da prestane jer joj je bilo "čudno", ali je on nastavio. Povukao joj pantalone, poljubio je u oba obraza a zatim u usta.

Kako kaže advokatica, djevojčica je tada rekla da se osjeća loše i molila ga da odu do Hitne pomoći na šta je Robert pristao.

Turčin u klanici u Srbiji izbo zemljaka, preminuo do bolnice

Turčin u klanici u Srbiji izbo zemljaka, preminuo do bolnice

Sve vrijeme, dok je djevojčica bila sa osumnjičenim muškarcem, porodica je očajnički tragala za njom. Ubrzo je radnik obezbjeđenja pokazao porodici snimak sa nadzorne kamere gdje se vidi čovjek koji odlazi sa djevojčicom.

Robert i djevojčica su uočeni dok su prolazili pored izraelske ambasade kada je jedan službenik Metroplitenske policije reagovao i prišao im. Osumnjičeni muškarac je tada rekao da su "tri sata tražili policiju".

Prusak je uhapšen na licu mjesta.

Djevojčica se policajcu požalila da se osjeća loše, a onda je krenula i da povraća zbog čega je hospitalizovana. Tamo se spojila sa porodicom. Uzet joj je uzorak urina koji je pokazao da je konzumirala defenhidramin, aktivni sastojak Benadrila, antihistaminika koji obično izaziva pospanost.

Robert je na sudu porekao da je oteo djevojčicu kao i da ju je seksualno uznemiravao.

Suđenje će biti nastavljeno.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.