29.06.2025
18:14
Neprijatni mirisi prženja ribe nestaju uz ovaj jedan sastojak – probajte i bićete oduševljeni!
Рибу није тешко припремити било да сте љубитељ морске или ријечне рибе.
Такође, код нас свјежа риба није толико честа, па ако користите смрзнуте филете или цијелу рибу само је правилно одмрзните прије употребе.
А сада долазимо и до трика за пржење.
Већ смо нагласили да је риба једноставна за припрему, али може да се деси да буде жилава или да има непријатан мирис или укус. Ако желите да будете сигурни да ће увијек испасти савршено морате да додате једну намирницу у тигањ.
У тигањ сипајте 100-125 мл млијека, па када се мало загрије додајте рибу. Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово ријечне рибе, пише Ствар укуса.
Уколико спремате посну трпезу можете користити неку посну варијанту млијека попут бадемовог.
Najnovije
Najčitanije
12
57
12
42
12
41
12
39
12
29
Trenutno na programu
11:55
Vremenska prognoza
vremenska prognoza
12:00
Pogledaj u sutra EP 193 (R, 12+)
serijski program
12:30
Pogledaj u sutra EP 194 (R, 12+)
serijski program
12:55
Aviondžije S01 EP04 ( R)
serijski program
13:25
Aviondžije S01 EP05 ( R)
serijski program
13:20
Tajne muzeja (R)
emisija iz kulture
13:55
Vremenska prognoza
vremenska prognoza