Kada pržite ribu, dodajte ovaj sastojak u tiganj: Neprijatni mirisi nestaju u trenu

29.06.2025

18:14

Komentari:

0
Када пржите рибу, додајте овај састојак у тигањ: Непријатни мириси нестају у трену

Neprijatni mirisi prženja ribe nestaju uz ovaj jedan sastojak – probajte i bićete oduševljeni!

Рибу није тешко припремити било да сте љубитељ морске или ријечне рибе.

Такође, код нас свјежа риба није толико честа, па ако користите смрзнуте филете или цијелу рибу само је правилно одмрзните прије употребе.

Температура на југу ове земље достигла 46 степени

Температура на југу ове земље достигла 46 степени

А сада долазимо и до трика за пржење.

Већ смо нагласили да је риба једноставна за припрему, али може да се деси да буде жилава или да има непријатан мирис или укус. Ако желите да будете сигурни да ће увијек испасти савршено морате да додате једну намирницу у тигањ.

У тигањ сипајте 100-125 мл млијека, па када се мало загрије додајте рибу. Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово ријечне рибе, пише Ствар укуса.

Огласило се Тужилаштво о смрти старице на Озрену

Огласило се Тужилаштво о смрти старице на Озрену

Уколико спремате посну трпезу можете користити неку посну варијанту млијека попут бадемовог.

Podijeli:

Tag:
Large banner