Izvor:
Magazin novosti
28.11.2023
16:56
Komentari:
0Kada dođe hladnije vrijeme svi se najviše raduju specijalitetima od kiselog kupusa, kao što su sarme, podvarak...
Без обзира да ли правите посну или мрсну верзију, ово традиционално јело је сигурно омиљено међу свим генерацијама.
У сезони празника и слава мота се пуно сарми, а сви желе да оне остану цијеле током кувања.
Ако сте почетница у кухињи, или искусна домаћица, сазнајте који је најбољи начин да умотате сарме тако да се оне никада не распадну, преноси "Новости Магазин".
Овај савјет можете да примјењујете и када ролате сарме од киселог купуса, зеља, пролећне ролнице…
Листове купуса исперите и исијеците коријен, па на ивицу ставите надјев од мљевеног меса.
Уролајте, па прстом увуците ивице са обје стране ка унутра.
Овако се сарме никада неће размотати током кувања и изгледаће савршено када их послужите.
Najnovije
Najčitanije
Trenutno na programu