Large banner

Kako da vam kuća ne primi miris kad kuvate slatki kupus? Dodajte samo jedan sastojak

02.06.2025

18:38

Komentari:
Како да вам кућа не прими мирис кад кувате слатки купус? Додајте само један састојак

Jela od kupusa su nezaobilazna na svakom stolu. Bez sarmi i podvarka ne može da se zamisli nijedna gozba, ali iako je kiseli kupus kralj zimskih jela, ni svjež nije ništa manje bitan.

Једна мана код кувања јела са овим намирницама јесте то што мирис није најпријатнији. Од свјежег купуса, такође, можете да спремате сарме, подварак, слатки купус, а помоћу једног једноставног трика можете да се решите мириса.

Али не само то, овај састојак ће и побољшати укус термички обрађеног купуса.

Шта то треба да додате приликом термичке обраде?

Домаћице су током година припремања неких јела, уочиле како да им поправе укус. Постоје неки супер трикови, који ће вам много помоћи.

Све што треба да урадите јесте да у шерпу или тигањ сипате млеко. Оно се добро слаже са поврћем, елиминише непотребан мирис и чини јело лепшим.

За пола килограма купуса не треба узимати више од пола чаше млека.

Обавезно поклопите јело.

Сок који топи килограме до посљедњег грама: 7 чаша за 7 дана

Сок који топи килограме до посљедњег грама: 7 чаша за 7 дана


Podijeli:

Large banner