Izvor:
Agencije
21.11.2024
11:17
Komentari:
0U zimskim mjesecima jela od kupusa su nezaobilazna na svakom stolu. Bez sarmi i podvarka ne može da se zamisli nijedna gozba, ali iako je kiseli kupus kralj zimskih jela, ni svež nije ništa manje bitan.
Једна мана код кувања јела са овим намирницама јесте то што мирис није најпријатнији. Од свјежег купуса, такође, можете да спремате сарме, подварак, слатки купус, а помоћу једног једноставног трика можете да се ријешите мириса.
Али не само то, овај састојак ће и побољшати укус термички обрађеног купуса.
Домаћице су током година припремања неких јела, уочиле како да им поправе укус. Постоје неки супер трикови, који ће вам много помоћи.
Све што треба да урадите јесте да у шерпу или тигањ сипате млеко. Оно се добро слаже са поврћем, елиминише непотребан мирис и чини јело љепшим.
За пола килограма купуса не треба узимати више од пола чаше млијека.
Обавезно поклопите јело.
Najnovije
Najčitanije
08
22
08
13
08
11
08
06
08
02
Trenutno na programu