Izvor:
Krstarica
01.06.2024
16:35
Zaprška je smjesa koja se sastoji od brašna i masnoće. Ona se uglavnom koristi da bi se čorba ili jelo zgusnulo.
За припрему добре запршке, важно је знати које брашно користити и како се сама запршка спрема. Многе домаћице, често се питају које брашно иде у запршку.
Глатко пшенично брашно најчешће се користи у изради дизаних тијеста (кифлица, хљебова) због своје структуре која тијесто чини глатким.
Оштро брашно самљевено је грубље од глатког па је оно савршен одабир за израду запршке за јело или чорбу.
Управо због те грубље структуре, јело ће се згуснути много боље него што би се згуснуло да је за прављење запршке коришћено глатко пшенично брашно.
Najnovije
Najčitanije
08
43
08
40
08
35
08
33
08
27
Trenutno na programu
5:30
Fitnes ( R)
serijski program
6:00
ATV vijesti
informativni program vijesti
6:45
Vježbajte sa Lidijom (R)
lajfstajl
6:55
ATV jutro
jutarnji program
9:00
Krvavo cvijeće S02 EP 174 (R, 12+)
serijski program
9:55
Teletrgovina
teletrgovina
10:10
Od jutra do sutra EP 34 (12+)
serijski program