Izvor:
Kliks
17.06.2025
12:30
Komentari:
0Mnoga kuvana jela su nezamisliva bez krompira, a kada ga kuvate najvažnije je dobiti dobar ukus. Dodavanjem jednog sastojka, vaš krompir će biti idealno kuhan i ukusan.
Када желите да скухате кромпири уколико сте одабрали праву врсту за кување, битно је да се послужите корисним триком који ће учинити ово јело још укуснијим.
Наиме, корисно је да додате сирће у воду у којој кухате кромпир, јер ће јој то помоћи да задржи облик. Препоручује се да кромпир кухате око 30 минута, а након 13 минута сипајте сирће.
Сирће има улогу да одржи чврстину кромпира, јер ће учинити мембрану чвршћом. Кромпир ће задржати свој облик, неће се распасти или постати кашаст.
За ову намјену можете одабрати било које сирће које имате, а овај савјет можете увијек практиковати, али посебно када правите кромпир салату, преноси Кликс.
Najnovije
Najčitanije
12
49
12
48
12
44
12
40
12
38
Trenutno na programu