Large banner

Ovim sastojkom možete poboljšati ukus kuvanog krompira

Izvor:

Kliks

17.06.2025

12:30

Komentari:

0
Овим састојком можете побољшати укус куваног кромпира

Mnoga kuvana jela su nezamisliva bez krompira, a kada ga kuvate najvažnije je dobiti dobar ukus. Dodavanjem jednog sastojka, vaš krompir će biti idealno kuhan i ukusan.

Када желите да скухате кромпири уколико сте одабрали праву врсту за кување, битно је да се послужите корисним триком који ће учинити ово јело још укуснијим.

Наиме, корисно је да додате сирће у воду у којој кухате кромпир, јер ће јој то помоћи да задржи облик. Препоручује се да кромпир кухате око 30 минута, а након 13 минута сипајте сирће.

Сирће има улогу да одржи чврстину кромпира, јер ће учинити мембрану чвршћом. Кромпир ће задржати свој облик, неће се распасти или постати кашаст.

За ову намјену можете одабрати било које сирће које имате, а овај савјет можете увијек практиковати, али посебно када правите кромпир салату, преноси Кликс.

Podijeli:

Large banner