23.10.2023
13:22
Priprema turšije može da se izvede na bezbroj načina, ali treba biti oprezan sa stavljanjem dodataka. Razni aditivi koji se obilno koriste u prehrambenoj industriji mogu da nam nanesu štetu. Stručnjaci savjetuju da, ako već stavljamo konzervans, moramo da povedemo računa o njegovoj količini. Na kilogram hrane ne treba stavljati više od jednog grama konzervansa. Najzdraviji način pripremanja zimnice je svakako onaj bez konzervansa.
Najnovije
Najčitanije
13
47
13
45
13
18
13
06
13
06
Trenutno na programu
12:00
Pogledaj u sutra EP 191 (R, 12+)
serijski program
12:30
Pogledaj u sutra EP 192 (R, 12+)
serijski program
12:55
Aviondžije S01 EP03 (R)
serijski program
13:25
Aviondžije S01 EP04 (R)
serijski program
13:55
Vijesti
informativni program vijesti
14:00
Keto kuhinjica
lajfstajl
14:15
Alo Alo S06 EP 03 (R, 12+)
serijski program