Savršen ukus kuhanog kukuruza za samo 10 minuta

Izvor:

Agencije

17.07.2025

16:37

Komentari:

0
Савршен укус куханог кукуруза за само 10 минута

Kuvani kukuruz je omiljena ljetnja grickalica, ali često ispadne bezukusan ili previše tvrd. Ako želite da dobijete kukuruz koji je sočan, mirisan i pun ukusa, sve što treba da uradite jeste da dodate dva jednostavna sastojka tokom kuvanja.

Путер и млијеко тајна савршеног кукуруза

У воду у којој кувате кукуруз додајте кашику путера и шољу млијека. Путер даје богат, кремаст укус, док млијеко омекшава зрна и чини их нежнијим. Ова комбинација ствара ефекат као да је кукуруз печен у рерни са маслацем – али без додатног труда.

Грузину 10 година затвора за крађу два милиона марака

Грузину 10 година затвора за крађу два милиона марака

Брза припрема – готов за 10 минута

Кукуруз се кува у кључалој води са додатим састојцима свега 10 минута. Нема потребе за дугим кувањем – зрна остају чврста, али мекана, а арома путера се савршено упија. Након кувања, можете га додатно посолити или посути зачинима по жељи, пише Крстарица.

Акредитација Свјетске федерације за медицинско образовање

Акредитација Свјетске федерације за медицинско образовање

Савјети за додатни шмек

Ако желите да експериментишете, додајте у воду прстохват шећера за благу слаткоћу, или гранчицу свежег першуна за освежавајући мирис. Кукуруз можете и премазати додатним путером након кувања – ефекат ће бити као из ресторана.

Podijeli:

Large banner