Izvor:
Krstarica
31.10.2024
06:30
Komentari:
0Od svježeg kupusa možete da spremate razna jela, kao što su sarme, rolat…, ali i poznato srpsko jelo na kašiku - sladak kupus.
Припрема овог јефтиног, а укусног јела је врло једноставна, али увијек може да буде боља. Многе домаћице у сладак купус додају месо и флекице, иако постоје два састојка која сви имају код куће, а који ће сладак купус учинити много укуснијим.
У питању су сенф и сирће.
У сладак купус пред крај кувања додајте једну-двије кашичице сенфа у праху или обичног сенфа, који год да имате код куће. Даће јелу посебан шмек.
Многе домаћице не додају сирће када кувају купус, али он такође, као и сенф, побољшава укус јелу и даје му одређену киселост. Сирће се додаје послије пола сата и то само једна кашика.
Najnovije
Najčitanije
09
54
09
51
09
47
09
46
09
44
Trenutno na programu