Izvor:
Superžena
08.07.2025
11:16
Komentari:
0Poznatog holandskog poslastičara Rudolfa van Vina domaća publika upoznala je kroz autorske emisije na kanalu "24 Kitchen - Easy meals" koja za temu ima jela lake i brze pripreme i "Rudolph’s Bakery" (Rudolfova pekara) u kojoj gledaoce upoznaje sa najukusnijim receptima za slana i slatka peciva.
За савршену чоколадну глазуру овај посластичар каже да је најважније стрпљење, али и добар рецепт који радо дијели са својим фановима.
250 грама меког маслаца,
300 грама шећера у праху,
200 грама црне чоколаде (истопљене),
кашика какао праха,
100 грама слатке павлаке
Помијешати омекшали путер са шећером и мутити електричним миксером (не ручно), док се у потпуности не сједине и смјеса постане глатка. Умијешати какао прах и још мутити. Смањити брзину на најслабију, па умијешати отопљену чоколаду и, на крају, црèме fraiche. Мутити све док се не добије глатка и пјенаста смјеса.
Уколико има грудвица, чинију накратко ставити у посуду са врелом водом, а затим наставити с мућењем. Глазуру нанијети док је још увијек пјенаста и глатка, преноси Супержена.
Najnovije
Najčitanije
22
59
22
52
22
48
22
45
22
39
Trenutno na programu