Izvor:
Agencije
20.07.2025
11:26
Komentari:
0Kuhanje zamrznutog graška je standardni postupak za mnoge, ali on često bude gnjecav. Na sreću, postoji jedan trik zahvaljujući kojem ćete ovo spriječiti.
Кухарица Ерика Валкер предлаже динстање грашка како би он био много укуснији.
"Заправо постоји исправан начин припремања замрзнутог грашка, а то није кухање! Можете имати сладак и хрскав зелени грашак за мање од 10 минута", казала је.
Кухање не само да испире окус смрзнутог грашка, већ и троши есенцијалне храњиве твари попут витамина Ц и Б, динстани грашка с мало маслаца не само да побољшава његов окус, већ и чува његову текстуру.
Она такође предлаже и да грашак поспете шећером, иако ово дјелује чудно, јер појачава његове природне ароме.
"Додајте мало шећера у грашак, довољно да појачате његову природну слаткоћу. Неће имати чудан окус и истаћи ће природну слаткоћу", рекла је.
Najnovije
Najčitanije
12
02
12
02
11
55
11
46
11
35
Trenutno na programu