Izvor:
Agencije
17.05.2024
11:34
Komentari:
0Piletina je jedna od najčešće korištenih vrsta mesa. Dostupna je, blagog okusa bez jakog mirisa.
Бонус је што је ово месо богато разним храњивим тварима, корисним за здравље организма.
Међутим, не сматрају се сви дијелови пилета добрим за људско тијело, објављено је недавно у једној кинеској студији. Захваљујући искуству бројних кувара који су своја искуства у кухању пренијели стручњацима, као и сазнања технолога, откривено је које дијелове пилета не треба конзумирати јер су штетни по здравље.
Па тако, када једете пилетину боље је да не конзумирате кожицу која се у потпуности састоји од масти и, осим тога, може садржавати велики број бактерија.
Такође, препорука је и да се не једу плућа јер чак ни термичка обрада на високој температури не уклања у потпуности све паразите из њих.
Кинески стручњаци су савјетовали и да не користите главу, јер управо у овом дијелу пилета акумулирају се све штетне твари које животиња поједе током свог живота.
Najnovije
Najčitanije
16
22
16
12
16
04
15
59
15
53
Trenutno na programu