PDP

Ančić se ponovo oglasio: Stanivuković pokazao da je loš čovjek

  • Izvor: SRNA
  • 29.09.2024. 15:53

Ljubiša Ančić, koji je napustio odborničku listu PDP-a u Banjaluci, izjavio je za Srnu da se sada otkrilo sa koliko lošim ljudima je sarađivao i da je aktuelni gradonačelnik Draško Stanivuković pokazao da je, prije svega, loš čovjek.

"Do juče sam im bio dobar da budem direktor, da budem kandidat za odbornika, da prikupljam glasove i ubjeđujem druge da su oni dobri, a kada sam odlučio da se odreknem svega da bi sačuvao čast, dostojanstvo i ponos, dojučerašnje kolege su se obrušile na mene", istakao je Ančić.

Dva kandidata se povukla sa liste PDP-a i tvrde: Draško planira destabilizaciju Srpske i haos

Dva kandidata se povukla sa liste PDP-a i tvrde: Draško planira destabilizaciju Srpske i haos

On je naglasio da je, nakon odluke da se povuče sa liste i javno progovori o cjelokupnoj situaciji koja ih je natjerala na napuste listu, sam sebi skinuo ogroman teret sa leđa, a Stanivuković i Nebojša Drinić su pokazali koliko teško podnose istinu.

"Koliko god ljudi da ode iz PDP-a, koliko god partnera da ih napusti, njima ništa ne znači, jer su oni svrha i smisao sami sebi. I zato će na kraju dana, tačnije u izbornoj noći 6. oktobra ostati sami - poraženi i napušteni od svih", rekao je Ančić.

Kandidati na odborničkoj listi PDP-a u Banjaluci Ljubiša Ančić i Nataša Mirošljević Šestić saopštili su juče da su odlučili da se povuku sa liste, jer, kako su naglasili, više nije moguće služiti građanima onako kako su obećali, jer je Stanivuković izdao sve i sve podredio sebi.

Dragičević: Nisam htio da učestvujem u državom udaru - Stanivukovićeva ideja bila da se plinske boce unesu u RTRS i postave pred NSRS

Dragičević: Nisam htio da učestvujem u državom udaru - Stanivukovićeva ideja bila da se plinske boce unesu u RTRS i postave pred NSRS

Oni su istakli da je Draško Stanivuković, otkako je postao svjestan da je njegov poraz na izborima za gradonačelnika Banjaluke sve izvjesniji, ušao u fazu destrukcije.

"Spreman je i da sebi zapali automobil ili na drugi način sebe učini žrtvom. Planira da u izbornoj noći izazove destabilizaciju Republike Srpske, nemire i haos... Smatramo da je naša dužnost da upozorimo javnost Banjaluke, Republike Srpske, ali i međunarodnu zajednicu na opasne poteze koje Stanivuković planira, ukoliko izbori ne budu po njegovoj mjeri", ukazali su oni u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera