Banjaluka

Palačkovićeva demantuje, njeni saradnici šalju informacije!

  • Izvor: ATV
  • 20.09.2024. 19:15

PDP-ovoj Tanji Palačković ne sviđa se izvještavanje ATV-a o tome kako je bila član Komisije za vanredni popis u Gradskom groblju, pa je odlučila da na našu adresu pošalje dopis koji je nazvala demanti, u kojem NЕ demantuje ništa.

Naime, ona piše da su netačne informacije da je ona bila član Popisne komisije za vanredni popis građevinskog materijala, kamena i gotovih proizvoda Gradskog groblja. Pa tvrdi da ne znamo čitati i da obmanjujemo javnost, međutim, ispostavilo se da je problem sa čitanjem na drugoj strani, jer mi tako nešto nismo ni pisali. 

Dječije doskočice kao demanti Tanje Palačković

Dječije doskočice kao demanti Tanje Palačković

Na našem portalu objavljen je dokument u kojem se pomenuta nalazi u Komisiji za vanredni popis sitnog inventara, autoguma i HTZ opreme Gradskog groblja. 

Mogla bi dotična da se pozabavi i odakle nama druge informacije o njoj i njenim postignućima otkako radi u Gradskoj upravi. Pa su tako upravo od njenih bliskih saradnika na našu adresu došle zanimljive informacije. Na primjer kako se Palačkovićeva hvali da ne zna šta će sa parama i da ih krije od oca. Pa se zatim hvalila kako je kupila stan od 90 kvadrata na jednoj od najtraženijih lokacija u centru grada, kao i da je u naselju Ada u potpunosti isplatila jedan penthaus. 

ATV u posjedu dokumenta: Tanja Palačković je bila član Komisije za vanredni popis u Gradskom groblju

ATV u posjedu dokumenta: Tanja Palačković je bila član Komisije za vanredni popis u Gradskom groblju

Sve to sa platom stručno saradnika u Gradskoj upravi sa srednjom stručnom spremom. O tome je čak progovorila i Jelena Trivić, koja u posljednje vrijeme otkriva brojne afere nekadašnjih stranačkih drugova Nebojše Drinića i Stanivukovića.  

"Drago mi je da im smeta što sam profesor na fakultetu, da u svakom svom opisu kažu da se nešto ne može od profesorske plate. Vidim da im to smeta i treba da im smeta, s obzirom na kom stepenu svijesti su on, Tanja Palačković i ostali saradnici Draška Stanivukovića", rekla je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta. 

Dolaze do nas i druge informacije, na primjer da je upravo Tanja Palačković zadužena da vrši teror nad zaposlenima u Gradskoj upravi koji nisu bliski PDP-u i da ih opominje da je najbolje za njih da se opamete. Takođe, ona direktno vrbuje članove SNSD-a da pređu kod Draška. 

Osobe sa kriminalnom prošlošću glavne uzdanice Draška Stanivukovića

Osobe sa kriminalnom prošlošću glavne uzdanice Draška Stanivukovića

Da se srednjoškolci međusobno podržavaju, kaže naš izvor, govori i tvrdnja da upravo Draško Stanivuković Palačkovićevoj daje odriješene ruke prilikom tendera na kojima gura firme sa čijim vlasnicima ima dobre i lukrativne odnose. Tu im se kažu jedino ponekad umiješa Nebojša Drinić zbog svojih interesa, pa Stanivuković mora da se pojavi kao arbitar u rješavanju spora. 


Pratite nas i putem Vibera