Meteorolozi predviđaju

Čeka nas najhladnija zima u posljednjih 10 godina

  • Izvor: ATV
  • 24.10.2024. 18:34

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj dana sa snijegom kretaće se od 16 do 30. Snijeg početkom novembra može se očekivati u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

"Promijenila se totalno cirkulacija vazduha na planeti Zemlji, tako da očekujemo ove godine mnogo jaču zimu, najjaču zimu u zadnjih deset godina", rekao je meteorolog Ivan Ristić za TV Prva.

Ristić je rekao da oktobar djeluje baš jesenje, kao nekada što je bio i da nema nekih velikih skokova na 30 stepeni, bilježe se i prvi mrazevi.

Moamer Kasumović se oglasio na Fejsbuku

Moamer Kasumović se oglasio na Fejsbuku

Za vikend nas očekuje toplo vrijeme. U subotu će temperatura iznositi 22 stepena, a u nedjelju će biti za stepen toplije.

Od srijede nas očekuje zahlađenje gdje će temperatura pasti ispod 20 stepeni, ali će i dalje biti toplo za ovo doba godine.

Za vikend 2. i 3. novembra nas očekuje prvi snijeg.

Zapalio se policijski automobil! Vatra ''progutala'' škodu!

Zapalio se policijski automobil! Vatra ''progutala'' škodu!

Novembarske temperature će se kretati između 10 i 15 stepeni, a kako mjesec bude odmicao biće sve hladnije. Sredinom novembra se najavljuje manje otopljenje i dva toplija pika u decembru, do 15 stepeni.

"Zima je vrlo slična onima koje smo imali, za sada najviše liči na one zime 1981. i 1982. godine, kada smo se smrzavali", rekao je on za TV Prva.

Srbi oteli bebu iz porodilišta u Parizu, raspisana potjernica

Srbi oteli bebu iz porodilišta u Parizu, raspisana potjernica

Januar i februar 2025. godine biće pravi zimski mjeseci, sa manjim skokovima temperatura, više će biti hladno - oko nula stepeni, sa mrazevima i sa pojavom snijega.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    'Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:00 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:15 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)