Oglas

Slađan prodaje imanje za manje od 30.000 KM: ''Ja ovo ne bih prodao da sam dužan samom đavolu''

  • Izvor: Kurir
  • 14.10.2024. 19:14

Prodaje se kompletno seosko domaćinstvo nedaleko od Požarevca za svega 15.000 evra. Kuća je ukupne površine 150 kvadrata, sa svim propratnim pomoćnim objektima, ali i podrumom, uz bunar, štale i ambar.

Seosko domaćinstvo u selu Beranje nalazi se na 15 kilometara od Požarevca, prema Velikom Gradištu i Golupcu.

Kako vlasnik Slađan navodi, sastoji se od kuće površine oko 150 kvadratnih metara, sa podrumom i pomoćnim objektom, u sklopu koga su odvojena soba, bunar, štale, ambar za žito, i tako dalje.

"Površina placa je oko 40 ari. Domaćinstvo može da se adaptira za život ili za seoski turizam. Lokacija je na putu ka Srebrnom jezeru i Golubačkoj tvrđavi. Vlasništvo je 1/1. Do domaćinstva se dolazi novim asfaltnim putem, a cijena je 15.000.00 evra“, zaključio je Slađan.

S druge strane, pojedini članovi Fejsbuk grupe, u kojoj je ovaj oglas objavljen, bili su iznenađeni da se ovakvo domaćinstvo prodaje za tako nizak iznos, budući da je na dobroj lokaciji, a i prilično je očuvano, gdje se izdvojio jedan komentar koji glasi: ,"Ja ovo ne bih prodao da sam dužan samom đavolu'', dok su ostali počeli da se utrkuju da što prije prisvoje ovo imanje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: