Novi projekat

Temu dobija konkurenciju: Gigant otvara jeftinu onlajn prodavnicu?

  • Izvor: B92
  • 25.10.2024. 16:30

Izgleda da Amazon na još jednoj platformi pokreće sajt za onlajn prodaju, koja bi se takmičila sa apsurdno niskim cijenama kineskog sajta Temu.

Ovo je prvi prenio sajt Informejšn, pozivajući se na interne informacije poslate Amazonovim trgovcima u kojima se detaljno navode neka ograničenja cijena za novu onlajn prodavnicu.

Izdavačka kuća tvrdi da je gornja granica cijena postavljena na 8 dolara za nakit, 9 dolara za posteljinu, 13 dolara za gitare i 20 dolara za sofe koje se isporučuju iz njihovog centra za ispunjenje u Gvangdongu u Kini, u okviru ove nove “prodavnice niskih cijena”.

Prema izvorima sajta, porudžbine iz ove prodavnice bi imale rokove isporuke od devet do 11 dana, ali bi prodavci imali i manje provizije, nego što je to slučaj sa Amazonom trenutno.

Jednu stvar nikada ne naručujte sa Temua - Opasno je!

Jednu stvar nikada ne naručujte sa Temua - Opasno je!

Amazon nije postavio ograničenja cijena na istoimenoj internet prodavnici, tako da će ova nova platforma biti značajno drugačija uobičajenog pristupa, odnosno više u skladu sa politikom cijena koju slijedi Temu, pokrenut 2022. godine, prenosi “B92”.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еnergo klub

    Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.